| 2 σχόλια ]

H ίδια δήλωσε:
«Κάθε γυναίκα έχει τη γοητεία της, αρκεί να ξέρει να την αναδείξει. Δεν χρειάζεται να ξοδέψει πολλά, αν έχει, μπορεί να το κάνει κι αυτό, αλλά πάνω απ όλα να ξέρει τι της ταιριάζει. Εμένα από νεαρή ηλικία μου άρεσαν τα μεταξωτά εσώρουχα σε άσπρο, μαύρο και κόκκινο χρώμα και τα σέξι νυχτικά. Και τώρα, όταν βγαίνω να ψωνίσω ή πάω στο εξωτερικό, πάντα αγοράζω και εσώρουχα. Είναι το φετίχμου. Σε ποια γυναίκα, άλλωστε, δεν αρέσουν τα ωραία εσώρουχα; Αν, λοιπόν, το αποφασίσω να λανσάρω τη δική μου σειρά, θέλω να είναι μεταξωτά και να αγκαλιάζουν όλες τις γυναίκες. Να είναι θηλυκά, να υπάρχουν και πρωτότυπα σχέδια. Μάλιστα, έχω σκεφτεί κάποια, αρκετά εντυπωσιακά. Θα βγαίνουν τα περισσότερα σε όλα τα νούμερα, γιατί αισθησιακές δεν είναι μόνο οι λεπτές, και οι Ελληνίδες τα έχουν τα πιασιματάκια τους. Επίσης, θέλω να είναι σε προσιτές τιμές, για να μπορούν να τα αγοράσουν όλες οι γυναίκες».
Όπως μάλιστα αποκάλυψε, τα συρτάρια της είναι γεμάτα αρωματισμένα εσώρουχα, στα χρώματα που αγαπάει, πολλά από τα οποία δεν τα έχει φορέσει ούτε μια φορά!

2 σχόλια

Unknown είπε... @ 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:19 μ.μ.

έτυχε να παρακολουθήσω Λαμπίρη τις προάλλες όπου φιλοξενείτο η εν λόγω.... αηδώς και αποκάλυψε ότι το φθηνότερο εσώρουχο της κοστίζει 1000 ευρώ. Προφανώς λόγω της ποσότητας υφάσματος που χρησιμοποιείται για να χωρέσει η υπερτροφική κωλάρα της

Ανώνυμος είπε... @ 19 Νοεμβρίου 2008 στις 3:28 μ.μ.

M'άρεσε το λέγειν της Έφης. Επιχειρηματολογια μμμ. Καλέ αυτή είναι μορφωμένη!

Δημοσίευση σχολίου